-
Tisztelt Partnerünk! Kedves Horgásztársunk!
Okuma LONGBOW szállítmányunk érkezett!
Már csak le kell pakolni, bevételezni és máris postázhatóak a közkedvelt Okuma Longbow orsók!

Várhatóan (ahogy eddig is) hamar elkapkodják, hisz az Okuma Longbow orsókról bátran kijelenthetjük, hogy a hazai piacon a nyeletőfékes orsók mezőnyének vitathatatlan bajnokai – immár 15 éve!

Üdvözlettel:
LaNiTex Kft.
Okuma Longbow orsók
Az Okuma Longbow név egy igazi legenda a horgászatban, Magyarország legnépszerűbb nyeletőfékes orsója! Nagy valószínűséggel nincs olyan horgász Magyarországon, aki ne hallott volna róla. Ez a nyeletőfékes orsó egy annyira jól eltalált, időtálló konstrukció, amely az ezredforduló óta csaknem teljesen változatlan formában kerül gyártásra. „Régivágású” formájával ki is tűnik a mai orsók közül, talán a rózsafa fogantyús hajtókar az egyik legjellegzetesebb bélyege.
Az egyedi formájú, fényes fekete ház rendkívül erős és teherbíró belső szerkezetet rejt, amelyben bizony „benne van az anyag” – a Longbow nem a kis súlyával tűnik ki az orsók közül, azonban a felhasznált nagy sűrűségű fém alkatrészek hosszú-hosszú évekre, akár évtizedekre (a legelső darabok nagy többsége még ma is használatban van) biztosítják a hibátlan működést. A kopás és a súrlódás minimalizálása érdekében 5+1 acél csapágy könnyíti a Longbow futását és biztosítja a holtjáték nélküli visszaforgásgátló hatást.
A Longbow orsók precízen állítható hátsó nyeletőfék-rendszere abban is különleges, hogy egy negyed hajtókarfordulatra után visszavált főfék funkcióra, így késlekedés nélkül, a lehető leggyorsabban tudunk a kapásra reagálni. A fő fék fém lamellákkal, olajos filc betétekkel rendelkezik – az Okuma orsóktól megszokott módon. Az űrtechnológia korában sem sikerült semmilyen más fékbetét használatával azt a sima, akadozásmentes fékműködést elérni, mint a filc betétek használatával.
A Longbow nagyon széles mérettartományban kapható, így szinte minden módszer kedvelői találnak az igényeiknek megfelelő modellt: a 30-as és a 40-es orsók a match, picker, feeder horgászok kedvencei, az 50-es, 60-as, 65-ös méreteket a feederezők, fenekezők, bojlisok használják elsősorban, míg a 80-as és 90-es méreteket a bojlisok és a harcsások használják előszeretettel – igen, a harcsások, mivel ez a nyeletőfékes orsó olyan nagy teherbírású, hogy a harcsázás során fellépő nagy erőhatásoknak is gond nélkül ellenáll!
Okuma LONGBOW orsók
OKUMA horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@okumafishing.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.